De beste telefoon reparatie Arnhem vindt u bij Phone Today

Phone today arnhem logo

Bent u op zoek naar de beste telefoon reparatie Arnhem? Dan bent u bij Phone Today op het goede adres. Kom even langs in onze winkel als u zit met een defect toestel. Wij repareren uw scherm binnen 30 minuten voor een scherpe prijs.

telefoon reparatie Arnhem

Mijn ervaring met Phone Today

Mijn persoonlijke ervaring met Fixzone is erg positief. Een paar weken geleden had ik mijn telefoon laten vallen. Ik besloot snel een reparatiebedrijf te zoeken. Zelf woon ik in Arnhem dus ik ging maar gewoon even de stad in om te kijken of er een paar reparatiewinkels zaten. Al snel kwam ik Phone Today tegen en ging daar naar binnen. Ik werd erg vriendelijk ontvangen. Ik vertelde mijn verhaal en zei wat er moest gebeuren. Mijn scherm was namelijk helemaal gebroken en kon er bijna niks meer op zien. Dus ik stelde een nieuwe scherm voor en dat was goed. Ik moest een half uurtje wachten en toen kon ik weer terugkomen. Toen ik terugkwam kon ik hem zo weer ophalen en betaalde na de reparatie. Zo kon ik eerst zien waarvoor ik betaalde. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Contact

Neem contact op via de website.

Geef een reactie