iphone laten vallen?

jorphone

Afgelopen week ben ik bezig geweest met verbouwen. Mijn vriend en ik zijn verhuisd naar een groter huis. We hebben een super mooi huis gekocht. Het is wel een wat ouder huis en moet nog veel aan gebeuren. Vandaar ook dat wij bezig waren met verhuizen. Ook heb ik net een nieuw abonnement afgesloten met de nieuwste iphone daarbij. Ik was helemaal blij en had met mijn domme kop nog geen hoesje gekocht. Mijn gedachtes waren heel ergens anders en heb in het verleden nog nooit een telefoon stuk laten vallen. Ik wou iets pakken van de grond en boog naar voren waardoor mijn telefoon uit mijn broek viel. Natuurlijk baalde ik super erg. Dus ging ik op internet opzoek naar iphone reparaties. Ik kwam bij jorphone uit en ben daar meteen naartoe gereden.

iPhone reparatie

Alleen maar tevreden klanten

Na 10 minuten rijden kwam ik bij de iphone reparaties winkel aan. Gelijk kwam het personeel naar mij toe met de vraag op zij mij konden helpen. Zij konden mij wel degelijk helpen. Ik liet mijn telefoon zien en meneer ging gelijk aan de slag. Na nog geen anderhalf uur kon ik mijn telefoon weer ophalen. Hij zag er weer zo goed als nieuw uit. Ik was weer helemaal een gelukkig mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *